Bröllopsresor till Cooköarna

Cooköarna är en av de mest romantiska platserna för ditt drömbröllop eller bröllopsresa. Cooköarna är känt för romantiska miljöer i tropisk söderhavsanda. För att inte förglömma vykortsvacker natur och tillmötesgående lokalbefolkning med sin moderna polynesiska kultur.

Cooköarna är tillräckligt långt bort för att vara exotiskt men ändå lätt att ta sig till. Ett bröllop på Cooköarna ger även mycket för pengarna. Välj mellan spektakulära Rarotonga, huvudön som erbjuder över 52 caféer, restauranger, blygsamt nattliv, äventyr som kan passa din stil, smak och budget. Den som vågar till vackra Aitutaki, en underbart vacker ö för bröllop, smekmånad och för dem som söker en avskild plats för sitt bröllop.

Att vigas på en vacker vit sandstrand, en liten holme i en gnistrande turkos lagun i doftande tropiska omgivningarna eller i en traditionell vitkalkad kyrka är ert eget val. Därtill kan ni välja att lägga till traditionell utsmyckning som blomstergirlanger eller en ukulele orkester. Utbyten av löften under en blomsterbåge av jasmin och frangpani eller stående barfota på stranden i ett hjärta av snäckor eller vad sägs om att göra en dramatisk entré genom att anlända i en traditionell utriggarkanot som paddlas av krigare genom den turkosa lagunen?

Du kan ha släkt och vänner med er eller bara ni själva med bara naturen runt er. Hur ni än väljer utformningen så kan ni vara trygga med att er ceremoni blir oförglömligt vackert. De flesta hotell och resorts på Rarotonga och Aitutaki erbjuder fantastiska stränder och andra vackra platser för ert bröllop. En bröllopskoordinator hjälper er med alla praktiska detaljer som att hitta orörda sandstränder, ordna med blommor, musik, fotograf, hårfrisörska mm. De kommer också ordna ert val av minister, präst eller vigselförrättare. Cookinvånarna har en stark kristen tro och det är lätt att ordna en ceremoni i en Cook Islands Christian Church (protestantisk) eller annan kyrka, dock ej på en söndag då de själva går i kyrkan. Många par väljer även att inkludera vissa lokala inslag i deras ceremoni. Ni kan välja en polynesisk kör för att sjunga eller helt enkelt bära en krans av doftande blommor, som kallas en ei, runt halsen.

www.soderhavsresor.se
Talofa lava, välkommen till Polynesiens hjärta och det genuina Söderhavet! Denna vackra...
www.soderhavsresor.se
Boka en romantisk resa till en av de vackraste platserna i Söderhavet, Franska...
©2024 Res till Cooköarna