Cocoputt

Cocoputt är en liten restaurang med en 18 håls minigolfbana. De serverar god mat och har dricka inkluderat i deras minigolfpris. Att avsluta dagen med en runda minigolf och en middag gör man bäst här.

Mini golfbanan ligger intill huvudvägen vid byn Aroa på västkusten av Rarotonga.  Coco Putt är inte bara en minigolfbana utan det är också en bistro som erbjuder Sky Sport, levande underhållning, egen kock och med menyer för både lunch och middag med öppettider från 10.00 till sent på kvällen. Transport kan erbjudas.

Coco Putt kan även erbjuda privata tillställningar som bröllop, möhi ppor/svensexor och födelsedagsfester.

Priser: Vuxen $10, Barn $5, Familjepass $25 (2 Adults & 2 Children).

Det finns även en enklare golfbana, men välskött, Rarotonga Golf Course som ligger vid flygplatsen.  Det är en 9-håls golfbana som ligger vackert inbäddad bland palmer.Där finns ett klubbhus som erbjuder snacks och dricka. Golfklubbor går att hyra. Gäster är alltid välkomna att spela. Den sägas vara bättre än man tror men är ganska flack. Det finns även en 9-hålsbana på Aitutaki nära flygplatsen och denna är också väldigt flack samt ännu enklare än den på Rarotonga. Rådet är att inte ta med egna golfklubbor för dessa banor utan att hyra på plats.

Vill man spela bättre golf i Söderhavet så finns mycket bra golfbanor på Fiji , Tahiti eller givetvis Nya Zeeland. På Fiji finns 6 stycken 18-hålsbanor där den fijianske golf ikonen Vijay Singh har designat någon av dem. På Tahiti finns framför allt två internationella golfbanor. På Nya Zeeland finns massor av golfbanor (nära 400 stycken) av hög klass och till och med världsklass som t ex Farmers at Cape Kiddnappers, Kauri Cliffs, Titirangi, Jack´s Point, Millbrock etc. Här kan du spela golf på banor som de flesta golfare drömmer om att få spela på och dessutom  med vyer utöver som är helt fantastiska.

www.soderhavsresor.se
Ett mycket prisvärt reseförslag som innehåller de höjdpunkter som måste prickas av...
www.soderhavsresor.se
Talofa lava, välkommen till Polynesiens hjärta och det genuina Söderhavet! Denna vackra...
©2024 Res till Cooköarna