Vigsel på Cooköarna

Det är många av Cooköarnas turister och besökare som väljer att gifta sig här. Det är lätt att förstå varför: det krävs minimalt med pappersarbete och alla tänkbara tjänster och faciliteter finns på öarna. För vem har inte drömt om att gifta sig på en plats som denna?

För att gifta sig på Cooköarna krävs en äktenskapslicens som ni måste ansöka om på plats på Cooköarna några dagar innan vigseln. För att få ansöka om äktenskapslicens måste ni medföra era pass samt en hindersprövning och ett personbevis, båda översatta till engelska. När ni har bestämt er för att ha en vigsel här kan ni få hjälp av en arrangör i Sverige som förmedlar alla papper och bokar ert bröllop precis som  ni vill ha det. Ni får även hjälp av en bröllopskoordinator  som tar hand om er både innan och  på plats och som ser till att ni får det som ni önskar.

På Cooköarna kan ni gifta er på många olika sätt och platser. Oavsett om ni föredrar ett strandbröllop i solnedgången eller att gifta er i den lokala, pittoreska kyrkan, kan ni hitta vad ni söker här. Det finns också lokala vigselförrättare och vittnen. Det råder heller ingen brist på annan service ni kan tänkas behöva i samband med er stora dag. Här finns gott om exotiska blommor för brudbuketten, frisörer, makeupartister, fotograf och bröllopskoordinatorer för er som vill ha hjälp att förverkliga er dröm om det perfekta bröllopet. Det finns också ett flertal hotell och restauranger där ni kan ha er bröllopsmiddag eller bröllopsfest och verkligen fira glädjens dag på samma sätt som invånarna på Cooköarna. Här finns god mat, fantastiska omgivningar och den perfekta platsen att spendera er bröllopsnatt. Vare sig ni vill ha en stor fest eller om ni vill ha ett intimt firande för bara er två, finns det platser som är perfekta för båda. Varför inte ha en lokal danstrupp som underhåller er och era gäster under middagen? Eller musiker som spelar traditionell musik eller mer nutida dansmusik? Fotograf som kan spela in er ceremoni på CD eller fotografera med traditionella foton för att visa för släkt och vänner hemma. Ni kan gifta er både kyrkligt och borgerligt, och utforma ert bröllop helt efter ert eget huvud.

Efter ett sagolikt bröllop och en fantastisk middag eller fest kan ni spendera bröllopsnatten i vackra omgivningar och vakna upp till en härlig champagnefrukost vid havet.

www.soderhavsresor.se
Fiska i nationalparken Hinchinbrook Island, en orörd oas och en av Australiens artrikaste...
www.soderhavsresor.se
Talofa lava, välkommen till Polynesiens hjärta och det genuina Söderhavet! Denna vackra...
©2024 Res till Cooköarna